1 / 3
Caption Text
2 / 3
Caption Two


                           UA| EN

смт Дослідницьке,
вул. Інженерна, 5
044 290-43-49
ndipvt@ukr.net



УКАБ Агротехнології 2023

2-3 серпня 2023 року на виробничих потужностях компанії «Контінентал Фармерз Груп» (с. Велике Колодно, Кам’янка-Бузький район, Львівська область) асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» разом з агенцією UCABevent провели масштабну польову подію – «УКАБ Агротехнології 2023».

Цю подію відвідали фахівці УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого директор Львівської філії Олександр Москаленко, завідувач лабораторії Ярослав Сало, старший науковий працівник Василь Думич та керівник Органу затвердження типу Володимир Войновський.

УКАБ Агротехнології 2023 УКАБ Агротехнології 2023

Захід поєднав у собі: благодійний майстер-клас, інформативну пленарну частину, потужний блок демонстрації техніки, виставкову зону та політ агродронів. Незважаючи на погодні умови у перший день, подія зібрала близько 1500 гостей та учасників з різних куточків України.

Усі охочі змогли побачити в дії презентовані агрегати та тест-драйви всього спектру представленої техніки.
В межах пленарної частини усі присутні змогли обговорити кейси, що будуть корисними для аграріїв на кожному етапі виробництва – від обрання насіння до оптимізації польових операцій за допомогою інноваційних програмних додатків.

УКАБ Агротехнології 2023 УКАБ Агротехнології 2023

Під час тест-драйвів агрегатів вітчизняних та міжнародних виробників, котрий відбувався в декілька етапів протягом двох днів відповідно до погодних умов, випробовували: зернозбиральні комбайни, навігаційні системи, самохідні та причіпні обприскувачі, глибокорозпушувачі, розкидачі мінеральних добрив, агрегати strip-till, плуги, дискові борони, дисколапові агрегати, агрегати для догляду за ґрунтом та закриття вологи, культиватори для смугового обробітку ґрунту, лущильники, сівалки точного висіву, зернові сівалки та посівні комплекси. У статичному вигляді вся представлена техніка була доступна для огляду увесь час заходу. Кожний учасник зміг самостійно оцінити роботу сільськогосподарської техніки та зробити висновки щодо найкращих варіантів для власного бізнесу.

У виставковій зоні більше 70 компаній представили інноваційні агротехнології та актуальні в умовах воєнного часу рішення для сільгоспвиробників. Учасники з ентузіазмом ознайомлювалися з різноманітними пропозиціями щодо співпраці в напрямках захисту рослин, внесення добрив та біологічних препаратів, обслуговування техніки, виробництва запчастин, вуглецевого землеробства, пільгового фінансування та кредитування.

Підсумовуючи можемо сказати, що ця подія є потужною платформою для демонстрації техніки, обміну знаннями та досвідом, пошуком нових партнерів та цікавих знайомств.

скачать dle 11.0фильмы бесплатно
Перегляди: 151
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм логіном.




Ми в соцмережах:










Науково-виробничий журнал Техніка і технології АПК