1 / 3
Caption Text
2 / 3
Caption Two


                           UA| EN

смт Дослідницьке,
вул. Інженерна, 5
044 290-43-49
ndipvt@ukr.net



Випробування додаткового устаткування, встановленого на трактор «FARMER-10286»

Сьогодні на ринку України є багато колісних універсальних сільськогосподарських тракторів різних тягових класів.
Серед них - «новинка», вітчизняний трактор «FARMER-10286» виробництва
ТОВ НВП «АгроМашІнвест» (м. Дніпро).
 
З метою розширення сфери використання трактора цієї моделі розроблено додаткове устаткування, встановлення якого дозволяє використовувати трактор при виконанні різних лісогосподарських робіт, особливо в умовах лісосік із дотриманням безпечних умов експлуатації.
 
Нещодавно фахівцями Львівської та Харківської філій УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого згідно з укладеною з ТОВ НВП «АгроМашІнвест» угодою та погодженою програмою проведено випробування устаткування з метою встановлення його відповідності вимогам «Технічного регламенту безпеки машин (затвердженого постановою КМУ № 62 від 30.01.2013 року)».
 
Результати випробувань підтверджують відповідності встановленого на трактор «FARMER-10286» устаткування при виконанні різних видів робіт в умовах лісосік, вимогам нормативних документів із безпеки праці й охорони навколишнього середовища та можливість безпечного виконання трелювальних і лісотранспортних робіт у лісовому господарстві.

 

 

Випробування додаткового устаткування, встановленого на трактор «FARMER-10286» Випробування додаткового устаткування, встановленого на трактор «FARMER-10286»

Випробування додаткового устаткування, встановленого на трактор «FARMER-10286» Випробування додаткового устаткування, встановленого на трактор «FARMER-10286»

скачать dle 11.0фильмы бесплатно
Перегляди: 318
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм логіном.




Ми в соцмережах:










Науково-виробничий журнал Техніка і технології АПК