1 / 3
Caption Text
2 / 3
Caption Two


                           UA| EN

смт Дослідницьке,
вул. Інженерна, 5
044 290-43-49
ndipvt@ukr.net



Експозиція УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого на виставці "AgroExpo-2019"

 

Експозиція УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого на виставці "AgroExpo-2019"

 

 

У VII Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2019, яка пройшла з 25 по 28 вересня, взяли участь 585 компаній-експонентів та близько 500 учасників Покровського ярмарку. Виставкова площа комплексу має рекордні для України розміри і складає 125 000 м².

Організатори виставки: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Кіровоградська обласна державна адміністрація, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК "Украгромаш", ВГО "Українська асоціація аграрних інженерів".

За три дні виставку відвідали понад 41 000 осіб.

У відкритті взяли участь президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов, тимчасово виконуюча обов'язки голови Кіровоградської облдержадміністрації Світлана Лобанова, а також голова Ради асоціації "УкрАгроМаш" Павло Штутман.

Експозиція інституту була представлена у критому павільоні на 8 м2, де було презентовано інформаційні плакати, наукові видання та журнал «Техніка і технологія АПК» для ознайомлення відвідувачів з основними напрямками діяльності і науковими здобутками інституту.

Також реалізовувались посібники серії «Сільськогосподарська техніка – ХХІ: моніторинг, випробування, прогнозування» та інші наукові видання й рекомендації для аграріїв. Усім зацікавленим відвідувачам експозиції були роздані інформаційні листи з пропозиціями щодо співпраці за інноваційними проектами та видами діяльності провідних лабораторій інституту.

 

Експозиція УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого на виставці "AgroExpo-2019"

Експозиція інституту на Міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо-2019»

 

 

Спеціалісти інституту відвідали ряд конференцій та демонстраційні полігони показу сільськогосподарської техніки в роботі, провели переговори з фірмами та заводами-виробниками щодо подальшої співпраці

У перший день роботи виставки ділову програму «AGROEXPO-2019» відкрила панельна дискусія Федерації роботодавців України, присвячена зверненню аграріїв та машинобудівників до Президента України зберегти державну програму підтримки сільгоспмашинобудування – у зв’язку з тим, що у проекті бюджету-2020 відсутні кошти на програму часткової компенсації вартості вітчизняної сільгосптехніки.

Вже традиційно на "AGROEXPO-2019" новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна було побачити безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні для демпоказів. Загальна площа полігону становить ‒ 60 000 м² (6 га). Усього за три дні демпоказів свої можливості показали 26 одиниць техніки провідних українських та іноземних компаній.
 

 

Експозиція УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого на виставці "AgroExpo-2019"

Експозиція УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого на виставці "AgroExpo-2019"

 

Офіційне відкриття виставки


скачать dle 11.0фильмы бесплатно
Перегляди: 1 791
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ввійти на сайт під своїм логіном.




Ми в соцмережах:










Науково-виробничий журнал Техніка і технології АПК